my gengs..

Thursday, July 8, 2010

we are in pink



hehhe...comel kn??..x sangka kami bley pakai bj sama color ni ari...x rncang pun...
nak d jadi kan cite..kami bes clas sama2 kol 4 aw...
balik nek van kuning..kahahaha...
skali van tu penuh kami berdua kn dok kat depan...
dah driver 2 kate kami ni cm kembar...walhal.sorg itam sorg putih..yg itam tu aku lah kan?..kahkahka....
so pic ni ambil time rehat kol 12 di kolej zamrud....br bgn tido agi..hhuu

2 comments:

Teyha is daddy's girl said...

fuyoooo...
sme pink kaler....
mcm nk wat nasyid....huhuhu
macam2 la kakak2 umah aku nie...

baik nye saya said...

ha lah..awk nk jugak ke pki pink??
t kite set time n date pakai together ok..im so excited to do that...hehheh